Om Anders

Anders Dræby, DProf MHH MA BA MPF

Velkommen til 🔆

Jeg hedder Anders og kommer oprindeligt fra det naturskønne Østjylland, men har efterhånden boet mange år i København. Denne blanding af ro og nysgerrighed afspejler sig i min tilgang til livet og terapien. Jeg er et roligt og indlevende menneske, der er god til at finde dig, hvor du er i livet – især når du måske er faret vild eller længes efter noget andet og mere.


Vi kan alle have brug for en kompetent vejleder til at komme videre med vores liv. Hos mig vil du finde en nærværende og livsklog samarbejdspartner, der kan hjælpe dig på vej. Jeg tilbyder en tryg og støttende ramme, hvor du kan dele dine udfordringer uden frygt for at blive dømt eller kritiseret.


Min professionelle baggrund 🔆

Jeg har 20 års erfaring med psykoterapi og supervision, og derudover har jeg yderligere flere års erfaring med coaching, vejledning og ledelse. Jeg er uddannet eksistentiel terapeut på det højeste internationale praksisniveau, idet jeg har taget en engelsk professionsdoktorgrad under den anerkendte professor Emmy Van Deurzen. Desuden har jeg en international certificering i psykoterapi med fokus på humanistiske og psykodynamiske tilgange, og jeg har færdiggjort danske uddannelser inden for psykologi og sundhedsvidenskab.


I mange år underviste jeg i eksistentiel terapi, coaching og supervision på internationalt specialistniveau i London, og jeg har superviseret psykologer, læger og terapeuter fra hele verden. Desuden har jeg lavet forskning i, hvordan man kan lære for livet i terapi, og i dag fungerer jeg som faglig bedømmer ved flere internationale forskningstidsskrifter. Det betyder alt sammen, at mit arbejde er kvalitetssikret og professionelt.


Min praksis har en særlig kvalitet, fordi jeg også har en filosofisk praksis- og uddannelsesbaggrund. Det indebærer, at jeg kan trække på en bred livsvisdom og ikke har brug for at putte andre folk i kasser eller give dem diagnoser. Men først og fremmest er jeg et empatisk og lyttende menneske, der har en stor indsigt og intuition og gerne vil hjælpe andre med at finde hjem til dem selv og komme overens med livet.


Hvem er du?

Du kan være hvem som helst. Jeg arbejder med alle typer af mennesker, der er interesseret i at forstå sig selv og finde vej i deres liv, og du er meget velkommen. Kontakt mig i dag på e-mail: anders@livsduelig.com