Om Anders

Anders Dræby, DProf/Phd MHH MA BA

                                         


Velkommen til 

Jeg hedder Anders og kommer oprindeligt fra Jylland, men har boet mange år i København. Det viser sig ved, at jeg både er et roligt og nysgerrigt menneske, der er god til at finde andre, hvor de er i livet og måske er faret vild eller bare længes efter noget andet og mere.Jeg er et indlevende og rummeligt menneske, der har en stor livsindsigt og har lært at forstå livets forskellige veje og vildveje.


Vi kan alle sammen kan få brug for en kompetent vejleder til at komme videre med vores liv. Hos mig vil du finde en nærværende og livsklog samarbejdspartner, der kan hjælpe dig på vej. Mange af mine klienter har fået forandret deres liv og har fundet deres egen vej igennem livet. Flere af dem kontakter mig flere år efter samtalerne for at fortælle om, hvordan forløbet gjorde en varig forskel i deres liv.


Min professionelle baggrund

Jeg har 20 års erfaring med at arbejde med psykoterapi, psykologisk rådgivning og supervision, og derudover har jeg flere års erfaring med coaching, vejledning og specialpædagogik. Jeg er uddannet eksistentiel terapeut på det højeste internationale praksisniveau, idet jeg har taget en engelsk professionsdoktorgrad under den anerkendte professor Emmy Van Deurzen. Desuden har jeg en engelsk certificering i integrativ psykoterapi med fokus på humanistiske og psykodynamiske tilgange og har færdiggjort danske uddannelser inden for psykologi, sundhedsvidenskab og filosofi. I mange år underviste jeg i eksistentiel terapi, coaching og supervision på internationalt specialistniveau ved New School of Psychotherapy and Counselling i London, der er verdens mest velrenommerede institition på området, og jeg har superviseret psykologer, læger og terapeuter fra hele verden. Desuden har jeg forsket i i psykoterapi, og min forskningsafhandling var en empirisk undersøgelse af, hvordan man kan lære for livet i terapi. Det betyder, at mit arbejde er kvalitetssikret og professionelt.


Min terapeutiske praksis har en særlig kvalitet, fordi jeg samtidig har en praksisfilosofisk baggrund. Det indebærer, at jeg kan trække på en bred livsvisdom og ikke har brug for at putte andre folk i kasser eller give dem diagnoser. Men først og fremmest er jeg et empatisk og lyttende menneske, der har en stor indsigt og intuition og gerne vil hjælpe andre med at finde hjem til dem selv eller komme overens med livet.


Hvem er du?

Du kan være hvem som helst. Jeg arbejder med alle typer af mennesker, der er interesseret i at forstå sig selv og finde vej i deres liv, og du er meget velkommen.


Anders Dræby, email: anders@livsduelig.com