Om Anders

Dr. Anders Dræby

Hvem er jeg?

Vi kan alle sammen kan have brug for en kompetent vejleder til at komme videre med vores liv eller vores profesionelle udvikling.


Jeg hedder Anders og har både hovedet og hjertet på det rette sted.  Hos mig vil du finde en nærværende og livsklog samarbejdspartner, der kan hjælpe dig på vej.


Jeg er først og fremmest en meget årvågen og engageret samtalepartner, der er rummelig og trækker på en stor livsvisdom.


Mange af mine klienter har fået forandret deres liv og har fundet deres egen vej igennem livet. Flere af dem kontakter mig flere år efter samtalerne for at fortælle om, hvordan forløbet gjorde en varig forskel i deres liv.


Mennesket Anders

Hos mig møder du et menneske, de fleste beskriver som en rar og rolig person. Jeg er et indlevende menneske, der er meget nysgerrig og aldrig bliver aldrig træt af at lære noget nyt. Derfor møder jeg også verden med et åbent sind og har ikke brug for at putte andre mennesker i kasser. Jeg har en højt udviklet intuition og bevidsthed, og mine klienter beskriver mig som empatisk og lyttende. Jeg har en stor indsigt i livets forskellige veje, stadier og kringelkroge. 


Min terapeutiske baggrund

Jeg har tyve års erfaring med at hjælpe folk med alle typer af eksistentielle udfordringer og livsproblemer. Jeg har en international specialistuddannelse i eksistentiel terapi og supervision på det højeste niveau i verden (Klinisk doktorgrad). Desuden har jeg en international certifficering i psykoterapi og uddannelser i psykologi og sundhedsvidenskab. Jeg har i mange år undervist i eksistentiel terapi, coaching og supervision på New School of Psychotherapy and Counselling i London, der er verdens mest velrenommerede institition på området, og jeg har superviseret psykologer, læger og terapeuter fra hele verden. Det indebærer, at jeg har en bred erfaring med psykoterapi, supervision og coaching, og at mit arbejde er kvalitetssikret og dybt professionelt. 


Filosoffen og forskeren Anders

Jeg har desuden en bred praksisfilosofisk baggrund, og  jeg forstår målet med terapi, supervison og coaching som kunsten at leve med livsklogskab og livsduelighed. Mit mål er, at du overvinder dine udfordringer, finder din egen retning i livet og får mening. Jeg har desuden arbejdet med forskning i eksistentiel terapi, så jeg ved, hvad der virker. Det betyder, at jeg tilbyder dig derimod en kompetent vejleder, der har en dybdegående indsigt.


Hvem er du?

Du kan være hvem som helst. Jeg arbejder med alle typer af mennesker, der er interesseret i at forstå sig selv og finde vej i deres liv, og du er meget velkommen.


Anders Dræby, tlf: 3048 7320, email: anders@livsduelig.com

Professionel etik


Professionel samtale giver mulighed for at skabe forandring til det bedre. Udfordringer og problemer kan åbne for positive ændringer i vores liv og skabe større livstilfredshed og livsudfoldelse. Ofte sidder vi fast i vores eget hamsterhjul, og vi kan have svært ved at bryde ud af vores egne livsmønstre og horisonter. Den professionelle dialog giver en mulighed for at skabe nye horsionter og mønstre.


Jeg sørger altid for at have min menneskelighed med mig i samtalerne. Der er ikke nogen erfaring, som du ikke kan dele med mig, ingen frygt, vrede eller sorg som jeg ikke kan forstå, ingen udfordring eller lidelse som jeg ikke bekymrer mig om..


Hos mig bliver enhver klient behandlet med høflighed, værdighed og respekt som individ. Jeg beskytter klienternes fortrolighed og overholder tavshedspligt i overensstemmelse med dansk lovgivning om tavshedspligt. Terapi, coaching og supervision udføres altid i klientens bedste interesse. Samtaler gives i det omfang og i den tidsperiode, der er nødvendig for klientens velvære. Varighed af samtaleforløb aftales altid med klienterne ud fra deres interesse. Jeg yder aprofessionel bistand med det højest mulige professionelle ansvar og ud fra de højest mulige etiske standarter


Anders Dræby: anders@livsduelig.com