Etik

Fortrolighed


Som selvstændig psykoterapeut og supervisor værner jeg om dine personlige oplysninger og garanterer fuld fortrolighed. Jeg er underlagt tavshedspligt, og de informationer, du deler med mig, behandles med den største diskretion. Din tillid er afgørende, og oplysninger vil kun blive videregivet, såfremt der er lovpligtige grunde til det. 

Respekt


Jeg møder jeg alle klienter og supervisander med dyb respekt og empati, og jeg følger de gældende etiske retningslinjer på området. Jeg anerkender og værdsætter din unikke baggrund, og mit mål er at skabe en tryg og inkluderende atmosfære, hvor du føler dig set, hørt og værdsat.

Integritet


Jeg opretholder høje standarder for faglig integritet i mit arbejde. Jeg har både en doktorgrad i eksistentiel terapi, en certificering i psykoterapi, to tilvalgsuddannelser i psykologi og en mastergrad i sundhedsvidenskab. Jeg er engageret i løbende faglig udvikling for at sikre, at du modtager den bedste behandling, og jeg er fagbedømmer på internationale forskningstidsskrifter og har selv publiceret artikler om psykoterapi og supervision

Dr. Anders Dræby

Professionsdoktor i psykoterapi, rådgivning og supervision

Terapi

Supervision

Coaching

Vejledning

Har du brug for samtaler for at finde vejen?

Så kontakt mig nu på anders@livsduelig.com