- Supervision

Supervision 

   

  Jeg tilbyder professionel supervision til psykologer, psykoterapeuter, læger og andre fagpersoner. I supervisionen er der rummelighed og plads til at have udfordringer eller bare være usikker. Det vigtige er, at det er et trygt rum, hvor du kan dele og få sparring på dit arbejde


  Min supervisionsbaggrund 🔆

  Jeg har en 4-årig international specialistuddannelse i eksistentiel supervision og terapi fra London. Jeg har arbejdet i mange år i praksis med supervision af læger, psykologer, psykoterapeuter og cand. pæd.’ere i Danmark. Jeg har superviseret psykologer og terapeuter fra hele Europa, USA og Afrika.


  I flere år underviste jeg i supervision ved New School of Psychotherapy and Counselling i London. Desuden har jeg undervist i supervision for en bred vifte af ansatte sundhedsvæsenet, det sociale system, beskæftigelsessystemet og HR.

  .

  Min tilgang 🔆

  Jeg arbejder overordnet med supervision ud fra integrering af eksistentiel supervision med humanistiske og mere dybdepsykologiske tilgange. Jeg kan inddrage flere forskellige eksistentielle og psykologiske i supervisionen. Det giver mulighed for supervision af praktikere fra forskellige baggrunde. 


  I praksis 🔆

  Supervisionen kan både foregå som individuel supervision og som gruppesupervision. Med mindre andet er aftalt foregår supervisionen i hyggelige lokaler på Østerbrogade 56D, st. i hjertet af København.


  Supervisionen tager udgangspunkt i dit klientarbejde. Ved første møde laver vi en aftale om forventninger, indhold, form og rammer. Samtalerne foregår enten ved fysisk fremmøde mandage, tirsdage og onsdage eller online på torsdage.


  Book en tid 🔆

  Jeg står til rådighed og er interesseret i at hjælpe. Book nemt og hurtigt en tid til en indledende samtale ved at sende en e-mail på anders@livsduelig.com