Coaching

Eksistentiel coaching


  • Hvem er du?
  • Hvor er du på vej hen?
  • Hvor vil du gerne hen i livet?
  • Hvordan træffer du de rigtige valg?
  • Hvad er dine livsværdier og livsevner?
  • Hvad er dit formål?
  • Hvordan bliver du mere tydelig?
  • Hvordan får du mere mening?


HVORFOR EKSISTENTIEL COACHING?

Har du brug for at finde den rigtige retning? Du kan have brug for en ledsager til at blive dig selv og finde din egen vej i livets labyrint.Eksistentiel coaching er for dig som ønsker at gå i dybden med din eksistens for at identificere og skabe det liv, som du ønsker dig at leve.HVAD ER EKSISTENTIEL COACHING?

Den eksistentielle coaching har et filosofisk fundament. Det betyder, at fokus består i at forstå din tilværelse, udfordringer og vilkår på en filosofisk måde. Den eksistentielle coaching trækker på eksistentielle og fænomenologiske ideer og principper snarere end på bestemte teknikker. Målet er at gøre dig i stand til at tænke klart over dit liv, finde ud af hvem du er, identificere dine egne livsmuligheder og tage et ansvar for at udleve dem.HVAD ER MIN BAGGRUND SOM COACH?

Jeg har to coachuddannelser og mange års erfaring med eksistentiel udvikling. Jeg har undervist i eksistentiel coaching på universitetet og i flere kommuner. Jeg har en bred livserfaring og er god til at hjælpe folk med at finde deres egen stemme og tone i livet.HVORDAN FOREGÅR EKSISTENTIEL COACHING?

Coaching er et møde imellem dig og mig, som foregår igennem vores fælles samtale om dine udfordringer  i livet. Samtalen foregår som et samvær om spørgsmål og svar, og hensigten er at du selv udvikler en bedre livsberethed ud fra dine egne mål og værdier. Samtalen foregår ikke efter en manual, og der er ingen forudgivne løsninger, men målet er at tage udganspunkt i dig og dit sted i livet og sørge for du får en langt bedre og meget mere klar tilgang til dig selv, dit liv og andre mennesker gennem udforskning og udvikling af dine ressoucer.


Jeg er et empatisk og lyttende menneske. Folk beskriver mig oftest som rar og rolig. Du bliver mødt med indlevelse og interesse og samtalen er et fælles rum, hvor vi skaber en platform for at du kan vokse i livet på en indsigtsfuld og bedre rustet måde.


Det er vigtigt for mig at skabe trygge rammer om samtalen, og jeg har tavshedspligt om det, vi taler om.


Jeg arbejder med en åben, tillidsbaseret og direkte kontakt mellem os, og mit mål er at hjælpe dig med at skabe et positivt livsgrundlag, som giver dig mere mod, engagement og retning i dit liv.


Anders Dræby, anders@livsduelig.com


Filosoffen som coach


Min filosofiske baggrund betyder, at jeg kan gå til coaching uden at følge bestemte manualer og systemer og i stedet følge dig ud fra din egen oplevelse af dine udfordringer.


Jeg kan trække på 2500 års livsvisdom og hjælpe dig med at finde din egen retning i livet.