Udtalelser fra klienter

Klienterne siger


Jeg har virkelig fået forandret mit liv gennem terapien, og i dag kan jeg leve meget mere som mig selv. Jeg er blevet fri for de gamle mønstre, der styrede mit liv engang, og nu kan jeg trække vejret. 

Hanne 62 årJeg giver Anders de varmeste anbefalinger! Da jeg konsulterede Anders, var jeg ramt af livet og havde brug for en slags åndelig/eksistentiel sparring. Jeg ønskede IKKE en, der var religiøst præget. Jeg ønskede heller ikke at tale om barndom mm, efter flere år i traditionel terapi. Den eksistentielle terapi har gjort, at jeg ved hvem jeg er, helt ned på celleplan! Det er SÅ befriende at kunne rumme mig selv, med hvad alt det indebærer af såvel godt som skidt. Tror det er det tætteste jeg har været på ”lykke”, på trods af alt muligt, der nu engang eksisterer i livet. Jeg er kommet overens med alt hvad mit liv har budt på, lige fra barndom og op til i dag – og hviler i hvem jeg er, på godt og ondt. Jeg havde brug for mening, i en tid hvor der absolut ingen mening var. Den har jeg fået af at vende livet med Anders!

Marianne F., fra HPAnders har med sin store empati og livsklogskab hjulpet mig til, at blive modig.

Modig i forhold til mig selv og i forhold til livet. Anders har en særlig indsigt i menneskets natur, der gør, at samtalen med Anders sker i et trygt og frugtbart rum.

Line, 51 årAnders er et fantastisk roligt menneske, der har en meget stærk intuition, og han kan se og mærke nogle ting, som jeg ikke selv har kunnet. Jeg er kommet i kontakt med mig selv, og i dag kan jeg leve, som jeg har lyst til i stedet for at sætte mig selv til side.

Peter, 38 årJeg har aldrig før mødt et menneske, der havde så meget ro over sig. Man kan mærke, at min bliver lyttet til og bliver rummet. Jeg har følt, at jeg har været i gode hænder.

Julie, 59 årAnders har betydet meget for mig gennem den tid, hvor vi har snakket sammen. Der er mange ting, der har åbnet sig, og det er nok den direkte årsag til, at jeg kan leve et almindeligt liv i dag.

Henrik, 48 årTak for at vise vejen!

Klara, 29 år